Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 17 decembrie

Postat la 14 decembrie 2012 26 afişări

"Personalitatea anului 2012: Expantreprenorul" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 17 decembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Personalitatea anului 2012 - Expantreprenorul

Pentru personalitatea anului 2012 am inventat un cuvânt - expantreprenorul. Antreprenorii de origine străină. Au dezvoltat afaceri, au companii importante, sunt mai optimişti şi mai hotărâţi. Trec obstacole de două ori mai grele şi au iniţiative de care investitorii autohtoni s-au ferit. Într-o lume globalizată, şi-au clădit aici un cămin şi au cuvinte frumoase despre România.


RETROSPECTIVĂ: Cele mai importante evenimente de business din 2012


INTERNAŢIONAL: Anul plin de evenimente dar care nu a schimbat nimic


AUTO: Accentul s-a mutat de la vânzări la producţie pe una dintre cele mai dificile pieţe


AVIAŢIE: Harta zborurilor low-cost în 2013 - noile destinaţii pe care le propun operatorii


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 404
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-17-decembrie-10392831
10392831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.