Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 15 iulie

Autor: Ioana Matei Postat la 12 iulie 2013 1344 afişări

"Românul care face afaceri de milioane de dolari în India" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 15 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Românul care face afaceri de milioane de dolari în India

Tudor Marchiş are 32 de ani şi de aproape doi ani are funcţia de managing director la Thermo Control Services and Expertise, dar nu în România, ci în India. Conduce 1.000 de oameni care asigură întreţinerea a 40 de clădiri din parcul IT Manyata din Bangalore, cel mai mare din India. Într-o ţară în care contrastele se întâlnesc la tot pasul, cu mentalităţi radical diferite de ale europenilor, românul a crescut de la zero o afacere în care are drept parteneri un indian, un norvegian şi un ungur. Firma se extinde în Dubai, iar Marchiş vrea să convingă indienii să investească în oraşul său natal, Gherla, lângă Cluj. Cum s-a adaptat la viaţa din India, cum lucrează cu oamenii de-acolo, cât de mari sunt contrastele, a povestit într-un interviu pentru Business Magazin.


REPORTAJ: La Zimnicea oamenii se mişcă după cum spune Ioan Niculae


AVIAŢIE: Nicolae Demetriade se întoarce la prima iubire - TAROM


ENERGIE: Oscar iese la cumpărături şi schimbă strategia


SPECIAL: Criza restaurantelor a ajuns şi în Franţa


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
bm
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-15-iulie-11119257
11119257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.