Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 15 aprilie

Postat la 12 aprilie 2013 34 afişări

"Miza pieţei de jocuri – pariuri, loterii, cazinouri – este de 2 miliarde de euro " este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 15 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Miza pieţei de jocuri – pariuri, loterii, cazinouri – este de două miliarde de euro

Cazinourile, pokerul online şi offline, în cazinouri sau la turnee, păcănelele, pariurile sportive şi, nu în ultimul rând, loteria au însemnat anul trecut o afacere cumulată care depăşeşte,conform calculelor Business Magazin pe baza estimărilor din piaţă, 1,3 miliarde de euro, fără a pune la socoteală piaţa neagră despre care se presupune că tinde spre un miliard de euro.Pe vremuri o industrie luxoasă, cu mulţi bani şi tentaţii pentrupasionaţi, dar mai ales dependenţi, la orice pas, jocurile de noroc s-au lovit, odată cu criza economică, de sărăcia românilor şi de taxele tot mai multe şi mai mari, ajungând acum la jumătate faţă de perioada de vârf. Cum arată radiografia uneia dintre cele mai bănoase şi totodată disputate afaceri din România?


PIATA DE CAPITAL : Bursa se zbate între orgolii si tranzacţii


FASHION – 100 de croitori pentru giganţii modei internaţionale


CONSTRUCŢII – Facem din cărămidă, din lut sau mai bine din lemn?


SPECIAL – Bitcoin sau povestea unei monede virtuale mai valorousă decât aurul


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 418
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-15-aprilie-10739379
10739379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.