Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 14 ianuarie

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 ianuarie 2013 22 afişări

"Economia hipsterului" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 14 ianuarie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: 2013 - Economia hipsterului. Analiza unui fenomen social şi cultural

Sunt tineri, mereu contra curentului, se preocupă de artă, muzică indie, film şi cauze nobile, sunt interesaţi de ecologie, nu-şi fac prea multe planuri şi nu respectă nicio regulă. Se ţin departe de actualitate şi de tiparele impuse de societate, iar lumea îi percepe drept ciudaţi. Nu recunosc despre ei înşişi că sunt hipsteri, dar trăsăturile pe care le au în comun definesc o minoritate tot mai vizibilă pe străzile din oraşele României. Deşi înseamnă mai puţin de jumătate de miliard de euro în economie, cam cât piaţa clinicilor şi spitalelor private, comunitatea pe care o formează merită atenţie. Tocmai pentru că nu o caută.


FINANŢE: Maria Grapini reînvie impozotul forfetar ca pasărea Phoenix


INTERNAŢIONAL: Efectele pasaportul rusesc al lui Depardieu asupra economiei europene


TEHNOLOGIE: CES 2013 - prefaţă la internetul lucrurilor şi tendinţele din IT


CURIERAT: Formula secretă a afacerii care transformă timpul în profit


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 406
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-14-ianuarie-10453277
10453277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.