Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 13 mai

Postat la 10 mai 2013 35 afişări

"Când priza e miza: băieţii deştepţi sunt în continuare pe fir" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 13 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Când priza e miza: băieţii deştepţi sunt în continuare pe fir

Cu aproape un an în urmă, în 20 iunie, Hidroelectrica, una dintre cele mai importante companii producătoare de electricitate din România şi izvorul nesecat - chiar pe timp de secetă - de energie ieftină şi multă pentru un grup restrâns de aleşi, intra în insolvenţă. “Şoc” şi “istorică” au fost cuvintele folosite atunci pentru a defini această decizie, prezentată presei ca fiind luată după RIGUROASE analize ale Consiliului de administraţie, care a motivat cererea adresată tribunalului prin scăderea cifrei de afaceri şi creşterea datoriilor pe fondul unui “dezastru de management” şi al secetei din 2011. Între timp, pare tot mai limpede că scopul intrării în insolvenţă a fost desfiinţarea contractelor directe de vânzare a energiei către mai multe companii, denumite de preşedintele Traian Băsescu “băieţi deştepţi”. La un an de la acel moment, “băieţii deştepţi” nu numai că nu au dispărut, ci o duc chiar bine. O spun chiar ei.


SOCIETATE: Reţeta secretă prin care se reinventează muzeele


SPECIAL: Cursa pentru un cosmos privat


ANTREPRENORIAT: Povestea milionarului din satul lui Ilie Moromete


INDUSTRIE: Antreprenorii care au mutat un deal şi fac business din asta


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 419
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-13-mai-10870067
10870067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.