Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 12 noiembrie

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 noiembrie 2012 25 afişări

"Ce nu vă spun politicienii în campania electorală" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 12 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Ce nu vă spun politicienii în campania electorală


LIDERI: Business Magazin vă prezintă cine sunt cei mai admiraţi CEO din România

Într-o lume în care imaginea contează tot mai mult şi în afaceri, Business Magazin lansează a treia ediţie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA. Antreprenorii români care conduc businessuri cu capital autohton au urcat cel mai mult în topul preferinţelor, iar schimbările sunt vizibile faţă de anii anteriori mai ales în vârful clasamentului. Cum se câştigă admiraţia?


SPECIAL: ThyssenKrupp lasă industria oţelului pentru înalta tehnologie

ThyssenKrupp este sinonimă cu oţelul. Pentru şefii companiei germane, însă, oţelul înseamnă tot mai mult datorii, de circa 6 miliarde de euro în prezent. Producătorul de oţel începe acum un plan masiv de reorganizare cu speranţa de a deveni un lider în sectorul tehnologic.


RESURSE UMANE: Noile reguli de la interviul de angajare - strategiile recruiterilor

V-aţi plictisit de întrebările standard de tipul: "ce calităţi şi defecte aveţi?" sau "unde vă vedeţi peste cinci ani?" pe care le primiţi la un interviu de angajare? Ei bine, şi recrutorii s-au săturat de candidaţi care îşi trec în cv-uri aptitudini şi competenţe pe care nu le au.


ANTREPRENORIAT: Povestea turcului care a vrut să fie român

"Eu am ales să fiu român, pe unde merg spun că sunt român", spune Ömer Süsli, turcul care a venit în urmă cu 20 de ani, în mod întâmplător, din cauza birocraţiei şi care a ajuns să pună pe picioare afaceri tot aici şi să îşi raporteze până la urmă întreaga existenţă la România.


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 399
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-12-noiembrie-10285387
10285387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.