Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 11 februarie

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 februarie 2013 109 afişări

"Freelancer cu salariu de CEO" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 11 februarie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Freelancer cu salariu de CEO

Cea mai mare companie din România nu este înregistrată la Registrul Comerţului. Are peste 50.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 15 milioane de dolari. Este vorba despre freelancerii care lucrează pe internet, din propria sufragerie sau din vreo cafenea, pentru companii din toate colţurile lumii. Pentru unii dintre ei, proiectele obţinute prin intermediul marilor platforme mondiale de freelancing precum Elance, Freelancer sau oDesk se traduc într-un salariu comparabil cu al unui executiv de multinaţională, de câteva zeci de mii de dolari anual.


AFACERI: Legătura dintre frigidere şi un business de succes cu pantofi


STUDIU DE CAZ: Cum transformi o defecţiune într-un succes de marketing


SPECIAL: O altfel de mafie pentru altfel de pariuri - SUA vs. Standard&Poor's


ANTREPRENORIAT: Un investitor în materiale de construcţii şi imobiliare vrea să devină chimistul vinurilor


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 410
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-11-februarie-10551131
10551131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.