Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 septembrie 2012 30 afişări

"Cum faci să devii un brand?" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 24 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY:Cum faci să devii un brand?

"- CÂT VALOREAZĂ REPUTAŢIA TA DE MANAGER?

- REPUTAŢIA MEA? CE VREI SĂ SPUI?

- TABLOUL ACELA A FOST PICTAT DE JULIAN OPIE. VALOREAZĂ UN SFERT DE MILION. ESTE FĂCUT DIN CERCURI ŞI LINII. COLORIT MONOTON, FĂRĂ TEXTURĂ. CEEA CE ÎL FACE SĂ VALOREZE UN SFERT DE MILION ESTE REPUTAŢIA ARTISTULUI.

- LA FEL ŞI CU MANAGERII?

- EXACT. DE ACEEA NU VEI OBŢINE SLUJBA ACEASTA.

- ?!

- DUMNEZEULE, TE-AI INTRODUS AICI, SINGUR.

- CUM AŞ FI PUTUT PROCEDA ALTFEL?

- SĂ DETERMINI PE ALTCINEVA SĂ NE VORBEASCĂ DESPRE TINE. SĂ PARI CĂ HABAR N-AI DESPRE CE ESTE VORBA CÂND TE-AM FI CONTACTAT. TOTUL ESTE DOAR UN JOC, LANDER."


GADGET: iPhone 5 - într-adevăr mai bun, dar fără a impresiona prea mult

Acum doar câteva zile s-a lansat iPhone 5, cel de-al şaselea telefon al celor de la Apple, iar cu această ocazie împătimiţii telefoanelor mobile au luat foc. Pe de o parte stau cei ce apreciază produsele Apple şi care aşteaptă cu sufletul la gură apariţia noului telefon în magazine, pe de cealaltă stau cei ce râd de funcţiile "magice" cu care se laudă noul dispozitiv şi pe care telefoanele concurenţei le înglobează în mare măsură de ceva timp.


STRATEGIE: Omul care aduce anual 200.000 de turişti străini în România

A scris 27 de cărţi despre vaci şi cai şi aduce aproape 200.000 de turişti străini în fiecare an în România. Omul de numele căruia se leagă prezenţa celor mai mulţi turişti străini nu este un reprezentant al TUI, nici vreun oficial al ministerului care se ocupă de turism, ci decanul Facultăţii de Zootehnie din Bucureşti.


AUTO: Dacia intră în anotimpul lansărilor - francezii se aşteaptă să dea lovitura cu noile modele

Ora exactă pentru Dacia se dă, cum ar fi normal, la Paris. Primele imagini cu noile Logan şi Sandero au apărut în presa franceză, iar prezentarea oficială va avea loc la celebrul salon auto parizian. Cu o săptămână înainte de salon Dacia a prezentat în România noile utilitare Dokker fabricate în Maroc, în timp ce la Mioveni sunt scoase din producţie utilitarele Logan Van şi Pick-up.


SPECIAL: Lehman Brother - patru ani de la faliment, dar departe de ziua judecăţii

Lehman Brothers, instituţia financiară care era să distrugă economia globală acum patru ani, după cum o caracterizează The New York Times, are un an bun. A ieşit din faliment în luna martie, a scăpat de o bună parte din datorii şi a efectuat recent cea mai mare tranzacţie imobiliară a acestui an din Statele Unite. Astăzi Lehman Brothers arată ca orice altă bancă de investiţii. Angajaţii companiei ocupă două etaje dintr-o clădire de sticlă din centrul Manhattanului, traderii se holbează la ecrane cu grafice şi informaţii financiare şi discută "la ţigară" despre tranzacţiile la care lucrează.


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 392
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-10107510
10107510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.