Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin

Postat la 14 septembrie 2012 47 afişări

"Şeful cloştii cu puii de aur" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 10 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY:Şeful cloştii cu puii de aur

Peste jumătate de miliard de lei este cifra de afaceri consolidată a nouă firme reunite sub umbrela Agricola Bacău, axate pe producţia de carne de pui, ouă şi salamuri. Cu o istorie de peste jumătate de veac, firma moldoveană a învăţat din mers regulile capitaliste şi a constatat că trebuie să se reinventeze. Şi nu numai o dată. Grigore Horoi, preşedintele grupului, povesteşte de ce Agricola îşi schimbă acum şi hainele în care stau îmbrăcate produsele la raft, dar, mai ales, ce va Însemna transformarea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 390
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-10072563
10072563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.