Cine sunt cei mai importanţi 1.000 de oameni din businessul românesc

Postat la 30 octombrie 2012 46 afişări

Ziarul Financiar lansează astăzi pe piaţă o nouă ediţie a anuarului Who's Who in Business - Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business, singurul catalog care fotografiază cei mai importanţi executivi care conduc afaceri de pe 20 de pieţe.

Un sfert din cei mai importanţi 1.000 de oameni din business sunt executivi străini care provin, de regulă, din ţara de origine a companiei-mamă, dar ponderea românilor care fac parte din echipele de management ale marilor companii creşte de la an la an. Pentru prima dată, anuarul cuprinde şi o serie de interviuri cu executivi din diferite industrii care oferă sfaturi pentru tânăra generaţie care urmează să le preia funcţiile în ur­mătorii zece ani. "România are ce să le ofere tinerilor. Experienţa internaţională este relevantă, mai ales în condiţiile unei competitivităţi ridicate, însă cred că există foarte multe oportunităţi pentru tineri manageri în România, indiferent dacă formarea lor a avut loc în România sau în străinătate", spune Cristian Secoşan, fostul CEO al Siemens România, care a preluat la începutul lunii septembrie funcţia de membru al directoratului Petrom, cea mai mare şi cea mai profitabilă companie din România.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
zf,
Who's Who in Business
/media-marketing/cine-sunt-cei-mai-importanti-1-000-de-oameni-din-businessul-romanesc-10264860
10264860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.