Cele mai urmarite evenimente live pe internet. Nunta regala britanica, abia pe locul 6 (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 01 mai 2011 34 afişări

Topul primelor cinci evenimente care au fost urmarite live pe internet nu cuprinde si nunta printului William cu Kate Middleton, competitiile sportive fiind cele mai vizionate, atat prin prisma transmisiilor in timp real, cat si a interesului pentru stirile publicate despre evenimentele respective.

Conform datelor de trafic online centralizate de serviciul de monitorizare Akamai Net, preluate de CNN, pe primul loc, la egalitate, se situeaza cel mai lung meci de tenis de la Wimbledon, din iunie 2010, si meciurile din debutul Cupei Mondiale de Fotbal, ambele din iunie 2010. Aproape 10,4 milioane de oameni au urmarit pe internet transmisiile si stirile aferente acestor competitii.

Cele mai urmarite evenimente live pe internet (GALERIE FOTO)

Nunta regala din Marea Britanie este abia pe locul al saselea, fiind urmarita pe internet de 5,4 milioane de oameni. Cifrele Akamai reprezinta accesari de pagini web pe minut, masurate in punctul culminant al traficului.

Jeff Young, purtator de cuvant al Akamai, a declarat pentru CNN ca uzul internetului pentru urmarirea de transmisii video si stiri in timp real a crescut oricum in ultimii ani la un nivel fara precedent, astfel incat asemenea comparatii sunt relative. Altfel ar fi aratat datele, de pilda, daca alegerile din 2008, care au concentrat interesul a 4,8 milioane de internauti la vremea respectiva, s-ar fi desfasurat in 2010 sau 2011.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/cele-mai-urmarite-evenimente-live-pe-internet-nunta-regala-britanica-abia-pe-locul-6-galerie-foto-8212551
8212551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.