Cele mai haioase reclame japoneze facute de actori americani (GALERIE VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 30 iulie 2011 222 afişări

O serie de vedete americane de cinema au in comun faptul ca in anii '80, '90 sau mai recent au simtit nevoia sa-si completeze veniturile jucand in filmulete japoneze de reclama care, vazute astazi, starnesc amuzamentul privitorilor.

Amuzamentul nu se trage in toate cazurile din faptul ca reclamele ar fi absurde sau prea ermetice pentru gustul americanilor sau al europenilor, ci mai ales din prestatia actorilor, ramasa la vremea aceea necunoscuta publicului american, scrie CNN, care a publicat un fel de top al celor mai hazlii spoturi. Multumita internetului, reclamele de atunci au devenit intre timp accesibile tuturor, cu tot cu vocile dublate ale actorilor, racnindu-si entuziasmul fata de niste produse necunoscute sau incercand cu greu sa mimeze interesul fata de produsele respective.

Pentru Sylvester Stallone, o lovitura buna la jocul de golf e rasplatita cu o portie de crenvursti Bayern, Bruce Willis sare din pat, in pijama si cu scufie, strigand (in japoneza) ceva despre cardurile Eneos, Hulk Hogan canta un cantecel menit sa-l inveseleasca pe un bebelus fericit ca are aer conditionat, iar Nicholas Cage isi ciocneste capul de cel al unui soi de robot metalic, spre a promova un producator de masini pentru jocuri mecanice. Cat despre Ben Stiller, el pare ca joaca intr-una din propriile lui comedii: extazul fata de bautura la care face reclama il face mai intai sa-i laude (in japoneza) virtutile, apoi sa inghete, la propriu.

10. Brad Pitt pentru cafeaua Roots

9. Ben Stiller pentru bautura Chu-Hi (Kirin)

8. Keanu Reeves pentru bautura Suntory Reserve

7. Natalie Portman pentru cosmeticele Lux

6. Sylvester Stallone pentru mezelurile Bayern

CONTINUARE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
reclame,
publicitate,
vintage,
vedete,
Japonia,
SUA
/media-marketing/cele-mai-haioase-reclame-japoneze-facute-de-actori-americani-galerie-video-8547408
8547408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.