Cel mai fierbinte moment la "Romanii au talent": pictura pe pielea goala (VIDEO)

Postat la 24 martie 2012 478 afişări

Niste artisti de la trupa de body painting denumita "Painting Joy" au reusit sa convinga juriul ca merita sa mearga in etapa urmatoare de la "Romanii au talent", uimind publicul cu fantezia lor.

In ritmul muzicii din "Cartea junglei", concurentele au pictat pe trupuri figura unui tigru. "Iti trebuie mult curaj sa pui mana pe nasul tigrului!", a glumit Andi, referindu-se la partea anatomica a celui pe care era pictata trufa tigrului. Pavel Bartos a reactionat: "Dati-mi un servetel, e racit tigrul!"

Cea de-a sasea editie a celui de-al doilea sezon "Romanii au talent" a reusit in minutul de aur de la 22,32 sa atinga pe publicul comercial din mediul urban cu varste intre 18-49 de ani 33,3 puncte de rating si o cota de piata de 70,7 procente. In minutul de la 21,42, emisiunea aduna in fata televizoarelor aproape 6 milioane de telespectatori.

Pe publicul comercial din mediul urban cu varste intre 18-49 de ani, ProTV avea o audienta medie de 24,4 puncte de rating si o cota de piata de 50,4%, in timp ce Antena 1 obtinea de aproape 6 ori mai putin decat ProTV, adica doar 4,3 puncte de rating si 8,9% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii (20,29-22,46) o audienta medie de 24,1 puncte de rating si 45,2% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 4 milioane si jumatate de telespectatori. In tot acest timp, Antena 1 inregistra o audienta de 4,1 puncte de rating si o cota de piata de 7,7%.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/cel-mai-fierbinte-moment-la-romanii-au-talent-pictura-pe-pielea-goala-video-9434161
9434161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.