Business Magazin, editie tematica: Cum devin lucrurile din jurul nostru tot mai inteligente

Postat la 14 octombrie 2015 243 afişări

Cum devin lucrurile din jurul nostru tot mai inteligente

Tehnologia care poate transforma orice aparat, fie frigider, cameră video, contor de gaze, maşină sau ecran publicitar într-un device inteligent este disponibilă acum. A patra ediţie a revoluţiei industriale a început déjà şi va transforma modele şi metode de lucru, va schimba radical decizii pentru a eficientiza afacerile iar comunicarea către consumatori va deveni din ce în ce mai personalizată.

Solutia Connected Cabinets permite companiilor sa isi gestioneze constant stocurile si sa aiba vizibilitate asupra bunurilor care implica un nivel ridicat de capital circulant, printr-o platforma online, optimizata si pentru telefonul mobil, cu indicatori in timp real, de tipul localizarii exacte, functionalitatii, temperaturii si greutatii produselor din frigidere, cabine si vitrine frigorifice.

Cu noua solutie Digital Media Signage, companiile pot comunica si isi pot gestiona media digitala pe display-urile pe care le detin, intr-un mod eficient, de la distanta, online si in timp real. Serviciul permite, de asemenea, o monitorizare imbunatatita a interesului clientilor si a implicarii acestora, pentru continutul de tip advertising afisat.  

Supravegherea Video reprezinta un sistem ce functioneaza prin intermediul Vodafone cloud, pe o platforma securizata, ce integreaza optiuni video mobile si dezvoltate de terti. Serviciul permite control video virtualizat si integrat in orice moment, prin orice terminal, prin administrare online in timp real, precum si prin acces de la distanta.

Noul serviciu Managed Asset Tracking permite companiilor sa isi vizualizeze in timp real pozitionarea flotei, sa isi optimizeze vanzarile si traseele de distributie, precum si sa isi imbunatateasca nivelul consumului de combustibil. Pe langa componenta de de timp real, serviciul afiseaza si timpul estimat de sosire a vehiculelor.

Editia tematica Business Magazin - Cum devin lucrurile din jurul nostru tot mai inteligente va aparea pe piata in 19 octombrie si este

sustinuta de

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-editie-tematica-cum-devin-lucrurile-din-jurul-nostru-tot-mai-inteligente-14839012
14839012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.