BUSINESS Magazin a lansat catalogul “100 cele mai puternice femei din business”

Postat la 06 aprilie 2012 170 afişări

BUSINESS Magazin a lansat luni, 9 aprilie, prima ediţie a catalogului “100 cele mai puternice femei din business”, publicaţie care se concentrează exclusiv pe portretul femeii de succes din mediul de afaceri.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" prezintă interviuri cu reprezentantele de succes ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre acestea.

Noul catalog nu se doreşte a fi un clasament ci, mai ales, un demers de evidenţiere a calităţilor femeii de afaceri sau manager din România: "Uitându-ne la toată piaţa, am ales cele mai vizibile şi mai de succes antreprenoare, şefele de multinaţionale sau doamnele care fac strategii din board-ul celor mai mari companii după cifra de afaceri", subliniază Iuliana Roibu, redactor-şef adjunct al BUSINESS Magazin, în argumentul dedicat catalogului.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" apare în cadrul campaniei "Şah cu Regina!" derulată în perioada 9 aprilie - 9 mai 2012. Campania este menită să evidenţieze modalitatea prin care femeile de succes au reuşit să cucerească mediul de business folosindu-şi inteligenţa şi eleganţa. Obiectivul principal al acestui catalog este promovarea femeii de business în mediul de afaceri românesc cu ajutorul celor 100 de poveşti de succes prezentate.

Catalogul "100 cele mai puternice femei din business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclusa).

BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şapte ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi a mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului revistei.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-a-lansat-catalogul-100-cele-mai-puternice-femei-din-business-9486339
9486339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.