Andy Lita va fi noul Business Director in cadrul OgilvyInteractive

Postat la 07 aprilie 2010 13 afişări

Andy Lita a fost numit in functia de Business Director al companiei de comunicare OgilvyInteractive, numirea sa in aceasta functie fiind o urmare a experientei acumulate de acesta in ultimii ani in dezvoltarea unor proiecte digitale complexe.

Andy Lita va conduce o echipa de 15 specialisti alaturi de Vasile Alboiu, Creative Director OgilvyInteractive. "Dincolo de serviciile devenite deja clasice in comunicarea digitala, cum sunt cele de web, CRM, bannere online, newslettere, CMS, jocuri si campanii promotionale de web si sms, OgilvyInteractive se va orienta cstre arii cu un potential creativ foarte mare - social media, aplicatii mobile sau proiecte speciale de media digitala, avand in grup capabilitatile necesare dezvoltarii acestora", a spus Andy Lita.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/media-marketing/andy-lita-va-fi-noul-business-director-in-cadrul-ogilvyinteractive-5831460
5831460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.