Anca Arsene-Bărbulescu, redactor BUSINESS Magazin, a câştigat premiul Tânărul Jurnalist al Anului

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 octombrie 2011 106 afişări

Anca Arsene-Bărbulescu, redactor BUSINESS Magazin, a câştigat, miercuri, premiul Tânărul Jurnalist al Anului 2010, ediţia 2011, la categoria IT&C/Tehnologie, concurs organizat de Freedom House cu sprijinul Edipresse AS România.

Anca Arsene-Bărbulescu face parte din echipa BUSINESS Magazin din anul 2005 şi este specializată în domeniile IT, telecom, new media, tehnologie şi electroretail. Ea a obţinut o nominalizare la categoria IT&C/Tehnologie şi în anul 2010. Argumentul juriului pentru acordarea premiului a constat în calitatea scriiturii şi în abilitatea de a scoate în evidenţă poveşti inedite din IT-ul românesc. Materialul cel mai apreciat de juriu a fost cover story-ul publicat în martie 2010 - Pac-Man de România, pe care îl puteţi reciti aici.

Tot în cadrul concursului Tânărul Jurnalist al Anului 2010, ediţia 2011, Răzvan Mureşan, redactor BUSINESS Magazin, a obţinut o nominalizare la categoria Mediu/Ecologie.

De-a lungul acestui an, jurnaliştii BUSINESS Magazin au mai obţinut două premii: Ana Răduţă, redactor BUSINESS Magazin, a câştigat premiul "Florin Petria" pentru jurnalism economic, acordat de revista Piaţa Financiară, la categoria Asigurări, iar Iuliana Roibu, redactor-şef adjunct, a obţinut premiul Clubului Român de Presă pentru "Jurnalism economic, cross-media".

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/anca-arsene-barbulescu-redactor-business-magazin-a-castigat-premiul-tanarul-jurnalist-al-anului-8860813
8860813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.