Afaceri cu cai putere

Postat la 15 aprilie 2008 306 afişări

In editia din 20 aprilie a emisiunii BUSINESS Magazin de la Pro TV, Olivia Steer va prezinta povestea spectaculoasa a lui Alexandru Pitigoi, un impatimit al curselor de masini si un om de afaceri de succes. Motoarele puternice, accesoriile scumpe si dotarile de calitate nu au pentru el niciun secret, asa ca a calcat acceleratia la maximum intr-un business cu multi cai putere, transformandu-si hobby-ul intr-o afacere de milioane.

Mai exact, de 50 de milioane de euro. Astazi, Colina Motors este cel mai mare importator si distribuitor de produse de tuning si motorsport din Romania, iar Alexandru Pitigoi un om care conduce nu numai superbolizi cu viteze ametitoare, ci si un business ce se dezvolta rapid.

Roman prin adoptie, grec prin origini, Manos Damanakis face afaceri de peste 15 ani in Romania. Dar doar in urma cu cativa ani, Damanakis a reusit sa prinda cea mai profitabila nisa din domeniul de catering, cea a evenimentelor corporatiste, si a dezvoltat un business de success. Adeptul fusion cuisine si in special al bucatariei mediteraneene, patronul Olive Catering a pus concurenta la foc mic prin stilul sau avangardist. Si-a condimentat oferta, recurgand la sfaturile celor mai buni designeri in domeniul culinar astfel incat sa poata adapta meniul oricarei teme cerute de eveniment: cabaret, chromatic, medieval sau retro. Afacerea sa a prins gustul succesului si i-a adus o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro.

Printre pasiunile oamenilor de afaceri se numara si cartingul, un sport care creeaza dependenta. Nu sunt putini cei care isi arata generozitatea cheltuind sume fabuloase pe echipamente si carturi de competitie si isi strecoara in agenda zilnica macar o ora pe o pista de carting. Unul dintre ei e si Peter Imre, corporate affairs manager la Philip Morris si mare fan al cartingului. Cat costa, unde si cine practica acest hobby, aflati duminica, 20 aprilie la ora 12.15, in emisiunea BUSINESS Magazin, la Pro TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Business Magazin,
Olivia Steer,
PRO TV
/media-marketing/afaceri-cu-cai-putere-2555449
2555449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.