Adrian Tutu a castigat marele premiu al concursului "Romanii au talent"

Postat la 26 aprilie 2011 75 afişări

Adrian Tutu a castigat, luni seara, marea finala a concursului "Romanii au talent" de la Pro TV si premiul de 120.000 de euro, la capatul unui spectacol impresionant si plin de suspans, in care toti cei 12 competitori s-au dovedit la inaltime.

Rapperul de 18 ani Adrian Tutu a incantat juriul si publicul in finala de la "Romanii au talent" cu un cantec despre romani.

"Te felicit din toata inima. Esti unul din cei cu sanse reale la premiul care e in joc in seara asta!", i-a spus Mihai Petre. "De cand te-am vazut prima oara, mi-a placut ca iei in serios fenomenul hip-hop, muzica, text, dans. Si ca ii apropii pe oameni prin muzica, si nu ii scandalizezi", l-a laudat Andra. Andi a fost si el impresionat: "Ai reusit sa transmiti esentialul - un mesaj si o revolta interioara!".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/adrian-tutu-a-castigat-marele-premiu-al-concursului-romanii-au-talent-8190385
8190385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.