Vasile Iuga este cel mai bine poziţionat român într-o companie de consultanţă de top

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 decembrie 2012 802 afişări

Vasile Iuga este consultantul român cel mai bine poziţionat într-o companie de consultanţă de top, dat fiind că este şeful PwC România şi managing partner al PricewaterhouseCoopers pentru Europa de Sud-Est.

S-a alăturat companiei în 1991 şi în cei peste 20 de ani de carieră în domeniu a devenit unul dintre veteranii industriei de pe piaţa locală. Iniţial specializat în ingineria de aeronave, Iuga a studiat, după venirea la PwC, ştiinţe economice, devenind pe rând auditor financiar, expert contabil şi evaluator. Iuga a impresionat mai ales prin faptul că a reuşit să tripleze businessul din România şi să dubleze numărul de angajaţi de la nivel local în doar patru ani. Printre proiectele importante pe care le-a bifat se numără fuziunea subsidiarelor din străinătate ale BCR, respectiv Banca Anglo-Română, Banca Franco-Română sau Frankfurt Bucharest Bank. PricewaterhouseCoopers a câştigat anul trecut mandatul de consultant pentru privatizarea Oltchim, momentan amânată, rolul companiei fiind acela de a pregăti strategia de privatizare alături de autorităţile române.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/vasile-iuga-este-cel-mai-bine-pozitionat-roman-intr-o-companie-de-consultanta-de-top-10377002
10377002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.