Un tânăr de 30 de ani a inventat o nouă meserie în magazinele Vodafone din România. Ce este greeter-ul

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 iunie 2014 14401 afişări

Un tânăr de 30 de ani a inventat o nouă meserie în magazinele Vodafone din România. Ce este greeter-ul

Mihai Galiş conduce de un an şi jumătate structura de retail a Vodafone România, formată din propria reţea de 200 de magazine şi o echipă de o mie de oameni. Responsabilităţile sale sunt realizarea obiectivelor de vânzări, managementul cheltuielilor operaţionale şi al schemei de comisionare şi implementarea strategiei pe trei piloni: echipa de vânzări, soluţiile operationale de retail şi reţeaua de magazine.

„În ultimul an am dezvoltat experţi de date mobile în fiecare dintre cele 200 de magazine, am remodelat profilul consultantului de produse business şi am creat roluri de „greeter” (om care întâmpină clienţii) pentru cele mai mari magazine din ţară. Totodată, am cristalizat rolul managerilor din magazine, pentru că rolul lor de coordonare este esenţial în dezvoltarea oamenilor şi în experienţa oferită clienţilor”, spune Galiş.

Un punct cheie în cariera sa a fost momentul despărţirii de jobul de consultant din Washington, pentru a-şi continua cariera în România. „ Pentru mine a fost o revelaţie faptul că, după opt ani de carieră în domeniul financiar, am făcut schimbarea către vânzări”. În noul rol spune că a avut multe reuşite care îi dau satisfacţii atât profesionale, cât şi personale: a atins obiectivele ambiţioase de vânzări pentru toate produsele lansate în ultimul an.

Un exemplu este „povestea de succes” a abonamentelor Vodafone RED, care au fost alese de sute de mii de clienţi în magazinele Vodafone.  „Am reuşit să avem şi cea mai buna lună şi cea mai bună zi de vânzări din ultimii şase ani.”

"Încerc în mod constant să creez o cultură flexibilă, în care fiecare om din echipa mea să se simtă încurajat să aducă plus valoare şi să fie deschis schimbării, pentru că în mod constant creăm roluri adaptate trendurilor din piata şi nevoilor clienţilor", mai spune Mihai Galiş.


Mihai Galiş face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/un-tanar-de-30-de-ani-a-inventat-o-noua-meserie-in-magazinele-vodafone-din-romania-ce-este-greeter-ul-12767675
12767675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.