Tineri Manageri: Dragos Popescu, unul dintre castigatorii crizei

Postat la 24 mai 2010 1031 afişări

Dragos Popescu este antreprenor de meserie. Dupa terminarea Facultatii de Finante si Contabilitate din ASE, a infiintat si condus doua companii, trecand de la retail la distributie.

COMPANIE: RHS Tornado

FUNCTIE: director general

VARSTA: 39 ani

ACTIONARIAT: Dragos Popescu (87,85%), sase persoane fizice romane (12,15%)

CIFRA DE AFACERI 2009: 110 milioane de euro

PROFIT 2009: N/A

ANGAJATI: 200

Imediat dupa terminarea facultatii in 1994, Dragos Popescu a pus bazele primei companii proprii, Romadra Hard & Soft, care avea 10 angajati si care vindea produse hardware si aplicatii software. Cinci ani mai tarziu, in 1999, Popescu se reorienteaza spre domeniul distributiei IT&C, infiintand RHS, astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de componente, accesorii si sisteme IT de pe piata din Romania, care are ca principali parteneri firme precum Asus, Fujitsu Siemens, LG, BenQ, Microsoft, Samsung, Mio.

"Valorile importante care m-au ajutat sa construiesc afacerea au fost increderea reciproca, onestitatea si abordarea directa a problemelor cu mult curaj", afirma directorul general al RHS. "Si pasiunea pentru calculatoare a avut un cuvant important de spus in deciziile pe care le-am luat", adauga el, apreciind ca a fost unul dintre pionierii domeniului in Romania.

Cititi mai multe despre Dragos Popescu si despre alti tineri manageri de top in suplimentul BUSINESS Magazin "100 Tineri Manageri de Top" care a aparut pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lideri,
Dagos Popescu,
tineri manageri,
RHS,
Tornado
/lideri/tineri-manageri-dragos-popescu-unul-dintre-castigatorii-crizei-6163312
6163312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.