Tineri manageri de top 2016: Mihaela Chifiac, director corporate & investment banking BRD Société Génerale

Autor: Ioana Matei Postat la 18 decembrie 2016 365 afişări

Tineri manageri de top 2016: Mihaela Chifiac, director corporate & investment banking BRD Société Génerale

40 DE ANI   /   DIRECTOR, CORPORATE & INVESTMENT BANKING   /   BRD SOCIÉTÉ GÉNERALE

Cariera Mihaelei Chifiac se leagă în cel mai direct mod de BRD Société Génerale, unde a venit să lucreze, ca analist financiar, imediat după absolvirea ASE, în toamna anului 1998. După numai doi ani a devenit şef al biroului de analiză financiară, ulterior trecând la Divizia Clientelă Corporate, unde a fost consilier, apoi şef de serviciu şi în cele din urmă, din 2007, director al diviziei. Din această poziţie a fost responsabilă cu relaţia cu instituţiile financiare internaţionale – Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Banca Europeană pentru Investiţii, International Finance Corporation şi alţii, a stabilit şi implementat strategia comercială pentru clienţii mari şi a negociat ofertele băncii cu clienţii.

Din mai 2010 este director corporate & investment banking, unde administrează relaţiile băncii cu marile companii din retail, farmaceutice şi industria alimentară. A absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Pieţe de Capital din ASE, iar între 2004 şi 2006 a urmat un Executive MBA la INDE (Institutul Naţional de Dezvoltare Economică, instituţie înfiinţată de ASE în colaborare cu Conservatoire National des Arts et Métiers Paris). Este căsătorită şi are un copil.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.