Tineri manageri de top 2016: Marian Ion, CEO ING Services România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2016 777 afişări

Tineri manageri de top 2016: Marian Ion, CEO ING Services România

40 DE ANI   /   CEO ING SERVICES ROMANIA

Marian Ion conduce de trei ani ING Services, divizie strategică a băncii, care oferă servicii de dezvoltare software companiilor din grupul ING. Divizia dezvoltă software bancar atât pentru România, cât şi pentru mai multe ţări europene şi va angaja 500 de ingineri IT până în 2019. Anterior, a condus echipa IT dedicată diviziilor Wholesale şi Mid Corporate Banking, fiind responsabil cu dezvoltarea şi implementarea strategiei IT a instituţiei.

A absolvit în 2000 Facultatea de Automatică şi calculatoare din cadrul Politehnicii bucureştene şi are un EMBA ASEBUSS/Kennesaw State University. Imediat după absolvire a lucrat în învăţământ, iar la ING a venit în 2001, cu responsabilităţi în zona de risc IT.

Crede că inovaţia asigură progresul şi de aceea caută şi încurajează inovaţia, încorporând repede soluţii şi metode de lucru noi. „Oamenii fac întotdeauna diferenţa. Investiţia continuă în oameni, atât personal cât şi profesional, este cea mai bună investiţie pe care o poţi face. Motivaţia şi rezultatele vin când faci lucrurile cu pasiune. Oportunităţile vor apărea întotdeauna dacă le cauţi. Gândeşte mereu pe termen lung“, spune Marian Ion.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
ceo,
romania,
manageri,
tineri,
top,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.