Tânăra de 31 de ani care conduce Gras Savoye România: "Nu aş schimba ţara în care lucrez pentru că aici se pot face lucruri"

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 iunie 2014 1205 afişări

Tânăra de 31 de ani care conduce Gras Savoye România: "Nu aş schimba ţara în care lucrez pentru că aici se pot face lucruri"

Numirea Ancăi Roşcăneanu, în iunie 2013, la conducerea Gras Savoye România a fost însoţită de mandatul de a reorganiza echipa pentru a constitui premisele de creştere a portofoliului de clienţi, creştere a volumului de prime intermediate şi diversificare a ofertei de servicii. „Cea mai grea decizie în carieră a fost, fără doar şi poate, legată de restructurările de personal. Principala dificultate vine din faptul că trebuie să găseşti puncte comune între cifrele din rapoarte şi oameni şi sunt sigură ca mulţi manageri sunt în acelaşi asentiment”, spune managerul.

Gras Savoye  România, companie de intermediere în asigurări şi reasigurări, jucător de top pe segmentul de clienţi corporate, a încheiat anul 2013 cu un volum de prime intermediate de aproximativ 15 milioane de euro şi venituri de 2,3 milioane de euro. În acest moment echipa are 40 de angajaţi care gestionează peste 500 de conturi, atât companii romaneşti, cât şi internaţionali. Firma este parte din Gras Savoye International, reţea prezentă direct în 50 de ţări.

Anterior a lucrat în companii precum London Brokers, EOS Risq Romania, Risk Control Insurance and Reinsurance Broker şi AsigestBroker de Asigurare Reasigurare.

„Dacă este ceva ce sigur nu aş schimba ar fi ţara pentru că România are un parcurs foarte dinamic şi, pentru că serviciile financiare urmează ritmul economiei, oferă multe oportunităţi de creştere şi inovare”, mai spune Roşcăneanu.   


Anca Roşcăneanu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-31-de-ani-care-conduce-gras-savoye-romania-nu-as-schimba-tara-in-care-lucrez-pentru-ca-aici-se-pot-face-lucruri-12800859
12800859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.