Stofa de Versace

Postat la 30 aprilie 2007 155 afişări

Cu sange balcanic, dar temperament latin, Ghergana Diaconu coordoneaza in Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri din intreaga lume. Linia Jeans Couture a Versace s-a deschis pe Calea Victoriei sub indrumarea unei femei manager de doar 28 de ani, care a crescut franciza dupa franciza si acum viseaza sa aduca in Romania Versace Haute Couture.

Ghergana Diaconu si-a programat interviul intr-o zi de sambata, dovedind ca e tipul de manager care nu tine cont de zilele libere din calendar. "Un bun manager este cel care lucreaza atunci cand trebuie sa lucreze. Am avut perioade in care lucram si 16 ore pe zi, dar asta nu se intampla tot timpul. Si nici nu ar fi posibil asa ceva pe termen lung, pentru ca nu mai dai randamentul dorit dupa o perioada intensiva de lucru."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Stofa,
de,
Versace
/lideri/stofa-de-versace-4073740
4073740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.