Radu Enache este unul dintre cei mai longevivi manageri de pe piaţa locală de IT&C

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 ianuarie 2013 317 afişări

Unul dintre cei mai longevivi manageri de pe piaţa locală de IT&C, Radu Enache conduce filiala locală a grupului american HP încă de la înfiinţare, din 1997.

Anterior, a fost profesor universitar după absolvirea Institutului Politehnic Bucureşti. Între 1992 şi 1997 a lucrat ca director de vânzări în cadrul S&T România. Cel mai bun an pentru businessul său a fost 2008, când compania a raportat creşteri ale veniturilor de 30% şi dezvoltarea liniilor de business. Enache vrea ca în viitor să crească businessul HP, ajungând la cifre similare cu cele din statele vestice vecine, lucru care ar reflecta maturizarea pieţei locale de IT.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/radu-enache-este-unul-dintre-cei-mai-longevivi-manageri-de-pe-piata-locala-de-it-c-10452835
10452835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.