Povestea tânărului de 33 de ani cu una dintre cele mai rapide ascensiuni din cadrul Deloitte

Postat la 21 august 2014 1948 afişări

Povestea tânărului de 33 de ani cu una dintre cele mai rapide ascensiuni din cadrul Deloitte

Vlad Boeriu a aplicat în anul 2004  la Deloitte pentru un post de consultant junior în cadrul departamentului de taxe. Şi-a început cariera de consultant fiscal luând o decizie care avea să îi marcheze evoluţia: “Cea mai notabilă decizie a mea de când m-am alăturat companiei a fost înfiinţarea şi dezvoltarea unui departament specializat pentru servicii de raportare fiscală (întocmire de declaraţii fiscale, asistenţă în vederea obţinerii rambursărilor de TVA)”, acest pas însemnând atât specializarea unor membri ai echipei, cât şi implementarea de noi proceduri.

Meritele lui au fost recunoscute în cadrul firmei, astfel că i s-a oferit şansa unei experienţe internaţionale şi a fost detaşat pentru un an la biroul Deloitte din Bulgaria. Vlad Boeriu a fost promovat ca manager în 2013, ascensiunea sa fiind una dintre cele mai rapide din cadrul Deloitte. În prezent, managerul coordonează o echipă de 25 de consultanţi specializaţi în legislaţia fiscală indirectă (TVA, taxe vamale, accize, taxe de mediu).

“Până la jumătatea lui 2013, toţi membrii echipei de consultanţă impozite indirecte erau implicaţi în livrarea acestor tipuri de servicii specializate. Cifra de afaceri obţinută din servicii de raportare fiscală a crescut cu mai mult de 20% în ultimul an, iar cota de piaţă s-a îmbunătăţit semnificativ, nivelul volumului vânzărilor de servicii impozite indirecte poziţionând Deloitte pe locul 2 în România (în comparaţie cu locul 3 obţinut în anul precedent)”, povesteşte Vlad Boeriu.

Principalul său obiectiv în companie este “dezvoltarea echipei - atât din punctul de vedere al dezvoltării profesionale a tuturor membrilor echipei şi al creşterii numărului de consultanţi, cât şi a celor care promovează în poziţie de manager”.


Vlad Boeriu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/povestea-tanarului-de-33-de-ani-cu-una-dintre-cele-mai-rapide-ascensiuni-din-cadrul-deloitte-13127816
13127816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.