Idei de afaceri: salon de frumuseţe cu programare prin aplicaţia de mobil (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 august 2014 503 afişări

O carieră care le ocupă foarte mult timp femeilor nu trebuie neapărat să le împiedice să arate bine, consideră o întreprinzătoare din SUA.

Idei de afaceri: salon de frumuseţe cu programare prin aplicaţia de mobil (VIDEO)

După ce a lucrat într-o bancă de investiţii pe Wall Street şi apoi s-a mutat la departamentul juridic al unei firme, Anna Santeramo a ajuns la concluzia că dacă o femeie ocupată nu poate ajunge la salonul de frumuseţe, atunci poate veni salonul la ea, scrie San Francisco Chronicle. Aşa încât a fondat salonul StyleBee. Prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil, clientele pot solicita o programare peste două ore, alegând serviciile dorite, care includ coafură mai mult sau mai puţin sofisticată şi machiaj.

De la lansarea sa în luna mai, StyleBee a devenit din ce în ce mai căutat, nu numai pentru servire rapidă la sediul firmelor, ci şi pentru nunţi, baluri de absolvire sau ieşiri cu fetele.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/idei-de-afaceri-salon-de-frumusete-cu-programare-prin-aplicatia-de-mobil-video-13103533
13103533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.