Petrom i-a dat pe mână şase milioane de euro unui absolvent de ASE la cinci ani de la angajare

Autor: Iuliana Roibu Postat la 01 august 2014 5821 afişări

Petrom i-a dat pe mână şase milioane de euro unui absolvent de ASE la cinci ani de la angajare

"Important este să nu te opreşti din a pune întrebări. Curiozitatea există cu un motiv”, este citatul lui Albert Einstein care îl inspiră în viaţa de zi cu zi pe Constantin Ivaş, directorul departamentului de management al performanţei în rafinare & marketing din cadrul OMV Petrom.

După absolvirea facultăţii (ASE), Constantin Ivaş s-a angajat în 1998 pe post de contabil în cadrul Hachette Distribution; a plecat de la Hachette după patru ani (dintre care ultimii doi ca director financiar) la Delta România pe poziţia de contabil-şef, în 2002 a lucrat pentru un an în cadrul Winmarkt, în 2003 a preluat funcţia de şef al departamentului de controlling în cadrul Danone, în 2004 s-a angajat la Ernst & Young, în 2006 s-a mutat la un butic de consultanţă şi contabilitate, Performa Management, iar în 2007 la altul - Contrast Management Consulting & Training. Angajarea în cadrul Petrom, în 2009, a adus şi stabilitate în cariera lui Constantin Ivaş.

Poziţiile de management prin care a trecut în Petrom au fost director de controlling pentru departamentul de rafinare (2009-2010), expert R&M Finance Business Partner Department (2011), iar în 2012 a fost numit în funcţia actuală.

Principalele sale responsabilităţi sunt dezvoltarea şi monitorizarea performanţei, optimizare permanentă şi coordonarea activităţilor, dar şi îmbunătăţirea profitabilităţii. Administrează un buget de 6 milioane de euro şi coordonează direct 5 angajaţi, iar indirect 35.


Constantin Ivaş face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/petrom-i-a-dat-pe-mana-sase-milioane-de-euro-unui-absolvent-de-ase-la-cinci-ani-de-la-angajare-13016538
13016538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.