Omul care tine cheile

Postat la 03 decembrie 2007 185 afişări

In limba iraniana, "mazda " inseamna "intelepciune". In cultura asiatica, Ahura Mazda este numele dat de profetul Zarathustra unicului creator al lumii. In business, Mazda inseamna producatorul nipon de automobile cu vanzari de peste 1,2 milioane de unitati anual.

In Romania, Mazda este echivalent cu Cristian Rigu. De aproape un an de zile, Rigu (34 de ani) este Country Manager la filiala producatorului japonez de automobile si singurul om care coordoneaza afacerile acesteia pe piata romaneasca. Si, pe cat de impregnate de spiritualitate sunt originile asiatice ale companiei, pe atat de prozaic este rolul managerului roman: sa aduca brandul din liga anonimilor in topul marilor jucatori auto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Omul,
care,
tine,
cheile
/lideri/omul-care-tine-cheile-4074007
4074007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.