Omar Ahmed Chehne: Această pandemie este exemplul că nu putem să anticipăm totul, dar avem capacitatea de a ne adapta şi de a inova, chiar şi atunci când credeam că ne-am atins potenţialul

Postat la 04 noiembrie 2021 97 afişări

Omar Ahmed Chehne: Această pandemie este exemplul că nu putem să anticipăm totul, dar avem capacitatea de a ne adapta şi de a inova, chiar şi atunci când credeam că ne-am atins potenţialul

Cred că jobul ideal este... cel pentru care abia aştepţi să ajungi la birou, faci ceea ce îţi place şi nu îţi dai seama când trec cele opt ore, pentru că timpul este doar o unitate de măsură.

Cel mai dificil din punct de vedere profesional este... să te reinventezi ori de câte ori ai ocazia. Industria de telecomunicaţii este dinamică, astfel nu este suficient să ţii pasul, trebuie să fii cel care setează trendurile, dacă vrei să fii prima alegere a clienţilor.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... echipa pe care am construit-o în Telekom Romania, care în doar o săptămână de la debutul pandemiei lucra 100% de acasă şi alături de care, în acest an dificil, am crescut vânzările de produse şi servicii cu 50% faţă de perioada prepandemică.

Din agenda mea zilnică nu lipsesc... 30 de minute de pauză, pentru a-mi păstra energia bună şi productivitatea la cote maxime.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este...să mă aştept ca neprevăzutul să apară, oricât de bine a fost totul planificat, neprevăzut pe care trebuie să-l îmbrăţişez pentru a putea merge mai departe. Această pandemie este exemplul că nu putem să anticipăm totul, dar avem capacitatea de a ne adapta şi de a inova, chiar şi atunci când credeam că ne-am atins potenţialul.

Sper ca viitorul să fie... cel puţin la fel de interesant precum au fost toate experienţele profesionale de până acum, cu provocări care să mă determine să caut întotdeauna noi unghiuri de abordare.


Vârstă: 35 de ani

Funcţie: Manager Customer Care Services

Companie: Telekom România

Venituri (în T1 2021): 210 mil. euro

EBITDA (ajustată după IFRS-16): 34,5 mil. euro


Experienţă: are peste 10 ani de experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, în roluri care au presupus soluţionarea problemelor clienţilor şi îmbunătăţirea interacţiunii dintre aceştia şi companie.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: echipa companiei, care reprezintă prima linie din interacţiunea pe care clienţii o au cu Telekom România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.