Este key account manager în cadrul celui mai mare producător de medicamente din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 octombrie 2015 489 afişări

 Este key account manager în cadrul celui mai mare producător de medicamente din România

După finalizarea studiilor universitare, Alexandra Stănilă a ales domeniul farmaceutic şi este în prezent key account manager în cadrul celui mai mare producător de medicamente din România, Terapia.

„În toţi aceşti ani am învăţat că performanţa şi satisfacţia se obţin numai cu sacrificii şi extrem de multă muncă, devotament şi pasiune, având o echipă loială intereselor companiei şi, nu în ultimul rând, găsind o formulă de echilibru între mediul profesional şi familie“, spune Stănilă. Printre realizările sale enumeră portofoliul echilibrat de produse şi o cifră de afaceri de peste 110 milioane de euro într-un mix care aduce cash de peste 35%, din care face parte brandul Aspenter, numărul unu în volume în piaţa farmaceutică totală.

În contextul produselor de succes este notabilă lansarea Kebene, care a urcat abrupt în ultimul an, potrivit managerului. „Consider că performanţele pe termen lung pot fi obţinute numai construind perteneriate solide şi relaţii armonioase care să genereze beneficii mutuale şi remarc aici colaborarea cu top 10 distributori din piaţa farmaceutică, cât şi distribuţia naţională a peste 200 de produse. Am beneficiat de o experienţă remarcabilă ce a presupus alinierea la noi standarde atunci când m-am implicat activ în implementarea platformei SAP“, mai spune Stănilă

Urmărește Business Magazin

/lideri/este-key-account-manager-in-cadrul-celui-mai-mare-producator-de-medicamente-din-romania-14844871
14844871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.