Curierul part-time

Postat la 26 februarie 2007 85 afişări

Schimba perspectiva in afaceri ca vitezele la masina: in functie de conditiile de drum. Bogdan Carcu, presedintele uneia dintre cele mai mari firme de curierat din Romania, a riscat si a castigat raliul: conduce o afacere de 8 milioane de euro si este in cautare de noi trasee de cursa.

"Conduc precum traiesc, la limita", spune Bogdan Carcu, fondatorul si presedintele Curiero. Poate uneori chiar peste limita daca este sa contabilizam de cate ori a schimbat directia si a riscat totul pe o carte.

Insa tocmai afinitatea pentru risc a managerului de 34 de ani este cea care l-a adus astazi in situatia in care poate spune ca, intr-adevar, este un om implinit.

Bogdan Carcu nu face parte din tagma managerilor care nu au niciodata timp pentru altceva decat afaceri, desi nu au fost putine zilele in care norma lui de lucru era de 18 ore. Astazi presedintelui Curiero se poate lauda cu ceva care nu este la indemana multor oameni de afaceri din Romania: timp suficient pentru familie, prieteni, vacante si hobby-uri. Bogdan Carcu recunoaste ca nu este dependent de munca, nu isi petrece majoritatea timpului la birou sau in intalniri, nu are mania sedintelor interminabile si nu isi neglijeaza familia. Ba chiar este un manager senin si relaxat, lucreaza in medie 3-4 ore pe zi, asa ca ii ramane destul de mult timp pentru schi, tenis sau pentru a-i scoate pe copii la o plimbare cu patinele pe gheata. Nu are sofer personal, pentru ca ii place mult prea mult sa conduca, unul din hobby-urile sale declarate fiind masinile. Iar intre acest hobby si harta carierei lui legatura este evidenta, drumul pe care l-a parcurs pana acum avand cam tot atat de multe curbe, suisuri si coborasuri ca si soselele pe care le strabate aproape zilnic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Curierul,
part-time
/lideri/curierul-part-time-4073605
4073605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.