Povestea româncei care conduce o companie cu 1.450 de angajaţi cu afaceri de 44 milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 05 august 2016 1177 afişări

Povestea româncei care conduce o companie cu 1.450 de angajaţi cu afaceri de 44 milioane de euro

„Cred că în carieră avem doar limitele pe care ni le punem singuri. Nu aş spune că astăzi, în România, putem vorbi de discriminare de gen, dar cred că e important să acordăm atenţie educaţiei copiilor şi tinerilor pentru a înţelege că indiferent de gen pot alege orice carieră atât timp cât vor şi muncesc pentru fiecare etapă”, spune Cătălina Dodu. Ea conduce de doi ani compania Atos IT Solutions and Services Romania, cu afaceri de peste 44 milioane de euro în 2015 şi 1.450 de angajaţi.

Are peste 12 ani de experienţă în management IT; anterior, vreme de şase ani, a condus divizia System Integration Business Unit din cadrul aceleiaşi companii. Înainte de a se alătura Atos, Cătălina Dodu a lucrat la Bitdefender ca director al departamentului de management al produselor.

Este licenţiată a ASE, are un master în domeniul managementului de proiecte IT şi a absolvit Programul MBA Româno-Canadian şi spune că mereu „am lucrat în medii dinamice, în care schimbarea e mereu prezentă, fie că vorbim de secunde ca timp de reacţie, în cazul Bitdefender, sau de creşterea rapidă a cifrei de afaceri şi a numărului de angajaţi în cazul Atos”. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.