Ce priorităţi de business are pentru viitor Andreea Moldovan, executivul din fruntea operaţiunilor locale ale companiei Avon

Postat la 03 ianuarie 2022 105 afişări

Ce priorităţi de business are pentru viitor Andreea Moldovan, executivul din fruntea operaţiunilor locale ale companiei Avon

Andreea Moldovan s-a alăturat companiei Avon în urmă cu peste două decenii.

Înainte de a prelua, în urmă cu trei ani, funcţia actuală, ea a coordonat operaţiunile Avon din Maroc şi din mai multe pieţe europene: Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania şi Letonia.

Executivul a urmat cursurile Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi o serie de cursuri de specializare în cadrul London Business School, potrivit informaţiilor disponibile pe LinkedIn.

Printre hobby-urile sale se numără sportul (schi, tenis, înot), fotografia şi zona de fashion, în care, cu ani în urmă, s-a implicat intens, urmând un curs de design vestimentar şi lansând chiar şi o serie de colecţii proprii.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1. Inovaţia la nivel de produs, prin care reuşim să ne menţinem poziţia de top în ceea ce priveşte tehnologiile revoluţionare pe care le aducem pe piaţa mass market.

2.Digitalizarea experienţei Avon atât prin instrumente create pentru consumatori (broşura digitală se răsfoieşte acum din câteva clickuri, direct de pe telefon), dar şi pentru forţa de vânzări (Avon On, o aplicaţie care a revoluţionat modul în care comunitatea noastră îşi gestionează activitatea Avon).

3. Programul de beneficii pentru forţa de vânzări, proaspăt reinventat printr-un model de business revoluţionar lansat la finalul lunii septembrie, prin care urmărim să oferim comunităţii noastre cea mai atractivă oportunitate de pe piaţa de vânzări directe. În paralel, indiferent de priorităţile de business, ne lăsăm întotdeauna conduşi de misiunea noastră de a susţine femeile din întraga lume si de a „democratiza” accesul la produce cosmetic cruelty free de o calitate excelentă, totul cu grijă pentru planetă şi pentru oameni.

Andreea Moldovan a fost clasată pe poziţia 23 în ediţia din acest an a topului 100 Cei mai admiraţi CEO, realizat de Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.