Cătălin Calotă, Mastercard: „Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că exerciţiul constant de autocunoaştere este esenţial în parcursul profesional”

Postat la 08 august 2021 138 afişări

Cătălin Calotă, Mastercard: „Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că exerciţiul constant de autocunoaştere este esenţial în parcursul profesional”

Cred că jobul ideal este… cel care îţi oferă premisele unei dezvoltări continue.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să menţin un cadru optim de învăţare şi dezvoltare pentru colegii din echipă, aşa încât aceştia să îşi cultive abilităţile şi competenţele.

Din agenda mea zilnică nu lipsesc… cafeaua, de preferinţă la ibric, muzica rock şi sportul.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că exerciţiul constant de autocunoaştere este esenţial în parcursul profesional. Este important să te întrebi în fiecare zi ce îţi doreşti, ce skilluri noi ai vrea să dobândeşti, ce ai face diferit, ce este important pentru tine şi, mai ales, să nu-ţi fie teamă să acţionezi în consecinţă. 

O mare parte din timpul meu liber o aloc… poveştilor. Sunt un mare consumator de cărţi, filme, interviuri şi jurnalism. În plus, îmi face plăcere să cred că sunt şi un creator de poveşti, prin natura meseriei de consultant.


Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Senior Managing Consultant / Squad Lead & Delivery Lead pentru România şi Croaţia

Companie: Mastercard Data & Services

Număr de angajaţi: 34


Numărul colegilor din echipa sa: 6


Experienţă: Fiind absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, debutul carierei sale a fost în cadrul unei oţelării, unde s-a format şi a ocupat diverse poziţii în cadrul echipei de suport. Ulterior, a urmat diverse roluri despre care spune că i-au oferit o multitudine de oportunităţi şi, în egală măsură, perspective diferite: project management în construcţii, consultanţă în management, route to market în industria berii, account management în cadrul Mastercard, precum şi consultanţă în cadrul Mastercard Data & Services. 


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Construirea şi dezvoltarea echipei de Delivery din cadrul Mastercard Data & Services de pe plan local.

Profilul lui Cătălin Calotă a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.