A renunţat la şefia unuia dintre hotelurile de top din Bucureşti şi a preluat un business de la zero

Autor: Georgiana Călin Postat la 30 martie 2017 1860 afişări

În 2014, Sonia Năstase a preluat funcţia de country manager al Nespresso România, parte a grupului Nestlé, fiind responsabilă de lansarea oficială pe piaţa locală a operaţiunilor brandului de cafea, precum şi de deschiderea primului boutique Nespresso în Bucureşti.

A renunţat la şefia unuia dintre hotelurile de top din Bucureşti şi a preluat un business de la zero

Înainte de preluarea conducerii Nespresso, timp de cinci ani, ea a deţinut funcţia de director general al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti, în această calitate fiind responsabilă de conducerea operaţiunilor şi de dezvoltarea strategiilor de business ale hotelului.

Sonia Năstase şi-a început cariera în cadrul World Trade Center Bucureşti în 1996, în domeniul organizării de evenimente şi târguri internaţionale. În 2005, ea a făcut trecerea la zona de consultanţă în calitate de senior associate la Trend Hospitality, până atunci ocupând timp de doi ani funcţia de director de vânzări şi marketing în cadrul hotelului Howard Johnson.

Anterior, a lucrat timp de cinci ani la Athénée Palace Hilton, ca director de vânzări. Sonia Năstase a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi un MBA Româno-Canadian.

De ce a hotărât să plece din industria ospitalităţii după o carieră de 17 ani în domeniu. Cum a convins-o Nestle?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.