A început cariera încă din timpul facultăţii. La 38 de ani răspunde de finanţele unei companii cu afaceri de 11 milioane de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 septembrie 2014 406 afişări

Aurora Chindriş este responsabilă de managementul financiar al companiei şi face parte din echipa de top management.

A început cariera încă din timpul facultăţii. La 38 de ani răspunde de finanţele unei companii cu afaceri de 11 milioane de euro

 Compania de logistică Wim Bosman a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 11 milioane de euro, în creştere faţă de 2012, când a raportat rezultate de 9,5 milioane de euro.

Aurora Chindriş povesteşte că şi-a început cariera din timpul facultăţii. “Am ştiut unde vreau să fiu în zece ani de la terminarea studiilor, apoi am construit drumul în fiecare zi, cu fiecare nouă experienţă.” Două momente esenţiale i-au marcat parcursul profesional. Unul a fost cel în care a decis să candideze pentru o poziţie în departamentul financiar al unei bănci. “Mi s-a deschis o perspectivă complet diferită asupra rolului pe care financiarul îl are într-o companie, a rigurozităţii şi a profesionalismului de care ai nevoie într-un astfel de rol. Asta mi-a folosit mult în anii următori.” Al doilea moment a fost când a decis să urmeze cursurile EMBA la Asebuss, pentru că, spune ea, cei doi ani care au urmat au modelat-o ca profesionist şi ca om, “mi-au adus aproape oameni extraordinari, de la care am învăţat şi încă învăţ multe lucruri”.

Tot ea spune că orice drum profesional e presărat cu succese, dar şi cu momente dificile. “A fost important de fiecare dată suportul moral pe care l-am avut din partea familiei şi a celor apropiaţi, care mi-au dat încredere în mine şi în ceea ce ştiu şi pot să realizez.” Spune că fiecare poziţie pe care a ocupat-o a avut momentele ei de cumpănă sau tensiune, însă de fiecare dată calmul şi aprofundarea acestora au ajutat-o să treacă peste ele. Aurora Chindriş spune că de-a lungul timpului a cochetat cu ideea de a dezvolta o afacere pe cont propriu, că nu a renunţat la această încercare, dar că nu a sosit încă momentul potrivit. În plus, se pregăteşte ca în zece ani să preia responsabilităţi mai mari şi mai diverse decât cele pe care le-a avut până în acest moment.


Aurora Chindriş face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/a-inceput-cariera-inca-din-timpul-facultatii-la-38-de-ani-raspunde-de-finantele-unei-companii-cu-afaceri-de-11-milioane-de-euro-13279822
13279822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.