CNA: Posturile de radio Pro FM şi Info Pro se transformă din muzicale în generaliste

Autor: Madalina Cerban Postat la 16 septembrie 2014 38 afişări

Posturile de radio Pro FM şi Info Pro au primit, marţi, aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru a se transforma din tematice-muzicale în generaliste.

CNA a analizat şi aprobat, în şedinţa de marţi, solicitările societăţii Pro TV SA de modificare a formatului de principiu din tematic-muzical în generalist, atât în cazul Pro FM, cât şi în cazul Info Pro.

De asemenea, în ambele cazuri, Pro TV SA a solicitat şi a primit aprobarea CNA pentru modificarea structurii serviciului de programe.

Pro FM şi Info Pro deţin fiecare câte o licenţă de reţea naţională şi câte una prin satelit (pentru Bucureşti).

Începând din septembrie 2010, Info Pro retransmite programul ProFM.

Conform noii structuri a serviciului de programe al Info Pro, aprobată marţi de CNA, postul de radio va retransmite într-un procent de 96,6% programul Pro FM.

De asemenea, Info Pro difuzează buletine de ştiri de luni până vineri (15 jurnale de câte 4 minute) şi sâmbăta şi duminica (5 jurnale de câte 4 minute).

Pe de altă parte, tot în şedinţa de marţi, CNA a analizat o notificare primită din partea Pro TV SA, privind lansarea serviciului media la cerere Pro TV Plus, disponibil pe site-ul protvplus.ro.

Potrivit documentelor depuse la CNA, protvplus.ro este disponibil în regim gratuit pentru utilizatori, pe teritoriul României. Pro TV Plus constă în transpunerea în formă digitală a conţinutului românesc difuzat de televiziunile deţinute de Pro TV SA, oferind, la cerere, înregistrări ale emisiunilor transmise de acestea.

Tot în şedinţa de marţi, CNA a aprobat grila de toamnă a Pro TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNA,
PRO FM,
INFO PRO
/actualitate/cna-posturile-de-radio-pro-fm-si-info-pro-se-transforma-din-muzicale-in-generaliste-13280924
13280924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.