Răzvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vânzarea operaţiunilor din România

Autor: Carol Dan Postat la 16 septembrie 2014 47 afişări

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, se va deplasa miercuri la Roma, Italia, pentru discuţii cu conducerea grupului energetic Enel privind vânzarea operaţiunilor din România.

El va fi însoţit în această vizită de directorii generali ai Nuclearelectrica şi Electrica, Daniela Lulache şi, respectiv, Ioan Roşca.

Enel, care deţine o treime din piaţă distribuţiei de energie din România, a anunţat că vrea să vândă operaţiunile din România până la sfârşitul acestui an.

Nicolescu a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că activitatea de distribuţie a energiei este considerată strategică de statul român, mai ales în zona Dobrogea, ţinând cont de ce întâmplă în estul ţării.

"Nu încurajăm pe nimeni să depună oferta pentru cumpărarea distribuţiei din Dobrogea, mai ales că există interes din partea unor companii de stat româneşti", a spus Nicolescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NICOLESCU,
ROMA,
ENEL
/actualitate/razvan-nicolescu-merge-la-roma-pentru-a-discuta-cu-enel-despre-vanzarea-operatiunilor-din-romania-13276745
13276745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.