100 TINERI MANAGERI DE TOP - Laura Iane, Saatchi & Saatchi

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2012 287 afişări

„Totul a început într-o zi de vară. Era vacanţă. Mă plimbam prin parc împreună cu nişte prieteni şi vorbeam despre faptul că este ultima vară liberă.”

"Promisiunea era ca din anul următor să ne angajăm. Nu ştiam exact unde, dar ştiam că trebuie", spune Laura Iane. Telefonul a început să sune însă mai devreme decât s-ar fi aşteptat, iar de la capătul celălalt al firului a primit propunerea de a face un stagiu de practică la Saatchi & Saatchi. A acceptat, iar acela a fost momentul de început al unei cariere care s-a dezvoltat rapid în cadrul aceleiaşi organizaţii. "Şi aşa am făcut primul pliant, primul poster, prima campanie mică, prima campanie mare. Am avut primul pitch câştigat, primele premii, primul management assignment", enumeră Iane.

Primul succes în calitate de manager de creaţie a fost realizat cu un client global - Procter & Gamble, pentru care a implementat coordonarea mai multor acţiuni de comunicare în regiunea balcanică. În momentul de faţă, la doar 27 de ani, este group creative director Saatchi & Saatchi în România. Cel mai mult în carieră a ajutat-o talentul, despre care spune că este obligatoriu într-o industrie precum cea a comunicării, după care au venit "entuziasmul, ambiţia, implicarea. Şi responsabilitatea. Nu poţi să reuşeşti dacă nu te poţi baza pe tine", conchide Laura Iane.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-laura-iane-saatchi-saatchi-10272982
10272982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.