100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. PROFIL PREMIUM. Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă

Postat la 06 ianuarie 2022 210 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. PROFIL PREMIUM. Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă

Originar din Israel, Doron Klein are o experienţă de peste 20 de ani pe pieţele de real estate din Europa Centrală şi de Est.

S-a alăturat echipei AFI Europe în 2008, iar din 2011 este CEO al operaţiunilor AFI Europe în Cehia, dar şi în România şi Germania.

Doron Klein are o diplomă de MBA de la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, şi vorbeşte fluent ebraica, engleza şi ceha.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1. În prezent, obiectivul nostru principal este mai presus de orice sănătatea şi siguranţa angajaţilor, chiriaşilor, vizitatorilor şi clienţilor noştri, iar în acest sens am implementat toate măsurile necesare pentru a crea un mediu sigur pentru ei.

2. De asemenea, ne concentrăm pe gestionarea întregului nostru portofoliu format din şapte proiecte de birouri şi trei centre comerciale.

3. În ceea ce priveşte priorităţile viitoare ale AFI Europe România, avem în vedere dezvoltarea mai multor birouri în zona Cotroceni, combinate cu spaţii de retail şi rezidenţiale de închiriat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.