300 de filozofii de viata. Si de business

Postat la 18 octombrie 2010 413 afişări

Aparitia unei editii aniversare este, pentru o publicatie, un prilej pentru a readuce in discutie cele mai bune/discutate/reusite/apreciate/injurate articole. Adica sa-si faca PR.

Asa s-a intamplat la editia cu numarul 100 a BUSINESS Magazin, in urma cu patru ani, si asa s-a intamplat si la cea cu numarul 200, de acum doi ani, cand economia romaneasca se pregatea sa intre "oficial" in criza. Nici pentru editia din acest an nu am renuntat la componenta de PR, insa am schimbat unghiul de abordare.

Credem ca dincolo de succesele, esecurile, dramele, analizele, tendintele si povestile din cele 299 de editii de pana acum, pe care le puteti citi pe site-ul www.businessmagazin.ro (sau, daca aveti drum prin zona Dorobanti, chiar si la sediul nostru din strada Aurel Vlaicu, unde putem sa le si discutam linistiti la o cafea), este foarte important sa ne amintim cum se vedea Romania si viata noastra din fiecare saptamana, prin vorbele celor care faceau agenda zilei: antreprenorii din IT si telecom care isi vindeau afacerile in 2006, consultantii care nu isi mai vedeau capul de fuziuni si achizitii prin anul 2007, dezvoltatorii imobiliari care faceau profituri uriase pana in 2008 sau managerii care se declarau profund surprinsi de efectele pe care criza internationala le-a avut in Romania incepand din 2009.

Veti gasi, asadar, in continuare, o selectie a celor mai importante declaratii, asa cum au fost ele consemnate in editiile BUSINESS Magazin din ultimii sase ani. Veti descoperi oameni care au anticipat viitorul si ale caror afaceri au rezistat tsunami-ului financiar din ultimii doi ani, dar si visatori in afaceri, bancheri oportunisti, insa lipsiti de viziune, sau ministri-poeti, ale caror decizii, din pacate pentru ei si pentru noi (in cazul ministrilor), se simt si astazi.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/300-de-filozofii-de-viata-si-de-business-7482578
7482578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.