UiPath deschide primul centru de dezvoltare din SUA. Compania vrea să mai angajeze 380 de persoane până la vară

Autor: Florin Casota Postat la 04 aprilie 2018 228 afişări

UiPath deschide primul centru de dezvoltare din SUA, în Bellevue, Washington. Compania îl numeşte pe fostul executiv al Microsoft, Param Kahlon, pentru a conduce echipele de dezvoltare din Bellevue, Bangalore şi Bucureşti, potrivit Business Wire.

UiPath deschide primul centru de dezvoltare din SUA. Compania vrea să mai angajeze 380 de persoane până la vară

Kahlon a condus echipa de dezvoltare pentru Microsoft Dynamics 365 Sales and Customer Service applications. Înainte de asta, el a avut roluri de conducere la SAP şi Siebel/Oracle.

Sediul din Bellevue se va concentra pe adăugarea de noi capabilităţi de Inteligenţă Artificială platformei UiPath. "Suntem foarte încântaţi să deschidem centrul din Bellevue. Pe măsură ce ne pregătim pentru următoarea etapă de creştere a companiei, accesul la talentul şi inovaţia din domeniul IA este esenţial", a declarat Daniel Dineş, cofondatorul şi CEO-ul UiPath.

Centrul de dezvoltare din Bellevue este cel mai recent dintr-o serie de noi sedii din oraşe precum Amsterdam, Houston, Munchen, Paris, Seul şi Washington DC. Compania are acum peste 590 de angajaţi în 14 ţări şi intenţionează să crească numărul de angajaţi cu 65% (peste 380 de persoane) până în iunie 2018.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.