Măsură fără precedent în România. Ce face RCS&RDS pentru ca niciun client să nu îşi mai rezilieze contractul

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 iunie 2014 103213 afişări

Operatorul RCS&RDS a decis să le ofere clienţilor care decid să îşi prelungească abonamentul la serviciile companiei tablete şi televizoare LED. Oferta ţinteşte doar persoanele cărora le-a expirat contractul şi doresc să prelungească serviciile RCS-RDS cu încă 24 de luni, aceştia urmând să beneficieze de tablete sau televizoare la preţuri reduse. Potrivit aceleiaşi surse, RCS&RDS testează în prezent oferta în Braşov, urmând să fie extinsă la nivel naţional dacă funcţionează cu succes. 

Până în prezent, RCS&RDS nu a comunicat oficial pe acest subiect. În anul 2012, compania controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea a avut venituri totale de 624 mil. euro, dintre care 400 mil. euro au fost generate de piaţa din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tablete,
televizoare,
rcs&rds,
contracte,
clienti
/business-hi-tech/telecom/masura-fara-precedent-in-romania-ce-face-rcs-rds-pentru-ca-niciun-client-sa-nu-isi-mai-rezilieze-contractul-12284929
12284929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.