Blaga: Astăzi, Parlamentul şi partidele îşi împart ultimele locuri în încrederea populaţiei

Postat la 17 iunie 2014 50 afişări

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, la şedinţa de aniversare a Senatului, că astăzi Parlamentul şi partidele politice îşi împart ultimele locuri în privinţa încrederii populaţiei şi a menţionat că, dacă nu se schimbă această stare, bruma de încredere rămasă se va spulbera şi ea.

Blaga: Astăzi, Parlamentul şi partidele îşi împart ultimele locuri în încrederea populaţiei

 ”Este bine că ne amintim de momentele importante ale istoriei şi că le celebrăm aşa cum se cuvine”, a spus Vasile Blaga, precizând că actul de naştere al Senatului este un reper care nu trebuie uitat.

El a spus că instituţiile au performat prin efortul membrilor săi şi a adăugat că omagiul său este pentru oamenii care de-a lungul vremii s-au străduit şi au făcut legi bune pentru România şi pentru români, instituţia Senatului dobândind de pe urma muncii acestor oameni respect şi încredere.

”Din păcate, însă, treptat, capitalul de încredere s-a risipit. Astăzi, Parlamentul şi partidele politice îşi împart ultimele locuri în ceea ce priveşte încrederea populaţiei în instituţiile publice”, a anunţat Vasile Blaga, mărturisind că a constatat acelaşi lucru şi în urmă cu 10 ani, când s-au sărbătorit 140 de ani de la înfiinţarea Senatului.

Preşedintele PDL a mai declarat că lipsa de încredere a populaţiei în Senat ”pare un paradox, dacă ne gândim că această Cameră a Parlamentului a ratificat în aceşti zece ani actele de aderare la NATO şi Uniunea Europeană”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-astazi-parlamentul-si-partidele-isi-impart-ultimele-locuri-in-increderea-populatiei-12773789
12773789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.