SoftOne România, creştere de 52% a cifrei de afacere în 2017.

Autor: Florin Casota Postat la 29 ianuarie 2018 134 afişări

SoftOne România a înregistrat o creştere de 52% a cifrei de afaceri de la aproape 500.000 de euro la rulaje de 755.440 de euro anul trecut. Pentru 2018 îşi propune o extindere a bazei de clienţi şi parteneri.

SoftOne România, creştere de 52% a cifrei de afacere în 2017.

Acesta este al treilea an consecutiv în care Softone înregistrează venituri mai mari cu peste 50% faţă de anul precedent. De asemenea, vânzările totale ale hubului SoftOne România în regiune au crescut cu 58% în anul 2017.

În ceea ce priveşte extinderea internaţională în regiune, anul trecut s-a remarcat prin lansarea a două noi subsidiare, în Sofia, Bulgaria şi Cipru, Limassol. Ambele subsidiare sunt administrate atât financiar, cât şi operational, de SoftOne România. 

De asemenea, SoftOne România a continuat să îşi îmbogăţească portofoliul de peste 400 de clienţi, format din IMM-uri şi companii multinaţionale, 40% din noile vânzări fiind instalări în Cloud, pe platforma Microsoft Azure. Pe lista noilor clienţi se numără Best Foods, Accesa, Plafar (Maroza Romania), Lanţul de restaurante Calif, Simigeriile Luca, Leonardo shoes, Zoomserie, MEC Diesel, Bake Expert şi alţii, cea mai mare parte a implementărilor fiind realizate prin intermediul reţelei naţionale de parteneri SoftOne Romania.

Extinderea comunităţii de parteneri în România a fost încă un punct  pe care Softone s-a concentrat pe tot parcursul anului 2017, înregistrând o creştere de 23% în acest sens. Astfel, strategia de extindere va rămâne aceeaşi pentru anul 2018.

Pentru anul în curs, SoftOne România îşi propune să continue trendul ascendent în ceea ce priveşte nivelul cifrei de afaceri – cu o previziune de creştere de până la 80% până în decembrie 2018. Creşterea va fi susţinută organic şi de lansarea unor noi produse, dar şi de cererea tot mai stringentă pentru zona de servicii în Cloud şi Enterprise Mobility.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.