Lorand Soares Szasz, CEO, Upriserz: Dacă vrei să trăieşti bine, fii ambiţios!

Postat la 26 noiembrie 2022 475 afişări

Lorand Soares Szasz, CEO, Upriserz: Dacă vrei să trăieşti bine, fii ambiţios!

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Upriserz

Vânzări: 3,67 mil. euro

Număr de colegi aflaţi în subordine: 20

Experienţă: Lorand Soares Szasz este fondatorul Upriserz, una dintre cele mai mari platforme educaţionale pe bază de abonament din Europa de Est. Este singurul român care a lucrat în cea mai mare companie de business coaching din lume înainte să revină în ţară, potrivit reprezentanţilor companiei.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Am văzut mulţi oameni talentaţi care nu trăiesc bine, dar nu am văzut niciun om ambiţios trecând prin dificultăţi. Este important să descoperim cât mai repede talentul propriu, ca, mai apoi, să-l dezvoltăm, altfel vom fi depăşiţi de persoane cu mai puţin talent, dar mai multă ambiţie.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mai multă răbdare şi mai multă înţelepciune care sper să vină la pachet cu maturizarea mea ca antreprenor şi lider.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

10 cu steluţă! Şi asta nu pentru că nu am făcut greşeli sau nu puteam în unele locuri să fac mai bine, ci pentru că sunt conştient că fiecare greşeală şi eşec m-au adus în locul în care sunt azi.

Cine este mentorul tău?

Brian Tracy ca speaker, Jack Canfield ca autor, Grant Cardone ca vânzător, Elon Musk ca vizionar, Brad Sugars ca antreprenor şi Iisus ca lider spiritual.

Ce te motivează?

Viziunea de a influenţa în mod pozitiv viaţa a peste 10 milioane de persoane în toată lumea şi susţinerea şi dragostea familiei mele.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Să nu judecăm majoritatea prin prisma excepţiilor. Să nu presupunem fără să testăm. Să nu credem că ştim deja tot. Să nu ne adaptăm crezând că nu s-a schimbat nimic. Să respectăm angajaţii şi să recunoaştem meritul antreprenorilor. Să iubim mai mult.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Lorand Soares Szasz,
Upriserz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.