Topul celor mai scumpe telefoane mobile din lume

Postat la 28 mai 2010 129 afişări

Camere foto de ultima generatie, sistem de recunoastere a amprentei, MP3 playere, smaralde, rubine si diamante rare. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile celor mai scumpe opt telefoane mobile din lume, al caror pret cumulat depaseste noua milioane de dolari.

Motivul pentru care aceste terminale sunt atat de scumpe nu se datoreaza doar tehnologiei pe care o au incorporata, ci si accesoriilor pe care le au, potrivit worldinterestingfacts.com. Primul loc in topul celor mai scumpe dispozitive mobile din lume este ocupat de un telefon cu un pret de peste trei milioane de dolari, acesta fiind urmat in clasament de alte telefoane cu preturi la fel de ridicate.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/topul-celor-mai-scumpe-telefoane-mobile-din-lume-6186121
6186121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.